85° award 2019
Concettina ai Tre Santi
Da non perdere
premio speciale 2019:
Targa al Merito per l'Associazionismo 2019
premio speciale 2019:
Premio Speciale Valorizzazione della Pizza Napoletana nel Mondo
premio speciale 2019:
Premio Olitalia Migliore Proposta dei Fritti
premio speciale 2019:
Premio Mandara Identità Territoriale
premio speciale 2019:
Premio S. Pellegrino & Acqua Panna Giovane Pizzaiolo dell'Anno
premio speciale 2019:
Premio S. Pellegrino & Acqua Panna Innovazione e Sostenibilità Ambientale
premio speciale 2019:
Premio Solania Pizzeria Novità dell'Anno
premio speciale 2019:
Premio Pastificio Di Martino Frittatina di Pasta
premio speciale 2019:
Premio Solania Migliora Carta degli Oli Extra Vergine D'Oliva
premio speciale 2019:
Premio Birrificio Valsugana Migliore Carta delle Birre
premio speciale 2019:
Premio D'Amico Migliore Proposta Gluten Free
premio speciale 2019:
Premio Scugnizzo Napoletano Performance Dell'Anno
premio speciale 2019:
Premio Consorzio Tutela Prosecco DOC Migliore Carta dei Vini
premio speciale 2019:
Premio Birrificio Valsugana Miglior Asporto
premio speciale 2019:
Premio Pizza Vegana dell'Anno
premio speciale 2019:
Premio Olitalia Pizzaiolo dell'Anno
premio speciale 2019:
Premio Consorzio Tutela Prosecco DOC Miglior Servizio di Sala
premio speciale 2019:
Premio D'Amico Pizza dell'Anno
premio speciale 2019:
Premio Kimbo Modello d'Ispirazione
The Rione Sanità is is undergoing a social and cultural expansion, and the pizza at Concettina ai Tre Santi continues to attract patrons. A neighborhood making its comeback together with a young pizza chef is always a successful combination. But for how long we are not sure, now that he is no longer the only one. The pizza is essentially good. The dough is made accurately, it is well-leavened, fragrant and tasty. The raw material used for the toppings are of first quality carefully selected and combined with taste and finesse. The traditional pizzas like the
marinara and
margherita are definitely the best among the selections. In our opinion, the tasting menu needs to be limited to avoid being too full to eat pizza. In the dining area, we noticed some limitations with the service. It focuses far too much on being friendly with the patrons but falls short with respect to satisfying the customer's needs. Service times are slow and the orders are jotted down distractedly with omissions. The training of the staff should be improved, focusing on the group and not just on the one-man pizza, would significantly improve the Ciro Oliva establishment.