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I Tigli

Pizzeria Top
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AWARDS
Pizzaiolo dell'anno
Pizza con aceto balsamico
stile: degustazione

Simone Padoan – a revolutionary in dough leavening and first master for all gourmet pizza chefs working today with unusual flours, sourdough starter and imagination – continues to refine the very high quality of his proposals. He remains rigorously faithful to San Bonifacio, without being tempted to become a stranger elsewhere, to his secluded and luminous establishment, to the dimension of craftsman-artist which he has chosen. Upon delivery he personally cuts the wedges and wonderfully crowns each golden disc removed from the trays that are cooked differently according to the diverse usage. The standards on the menu are the variants of the classic Margherita (crispy, soft, with buffalo mozzarella, red garlic, capers or anchovies), but the best arrives with the creative options: foie gras, goose and celery from Verona, burrata and raw red prawns, shrimps and fiolaro broccoli from Vicenza, creamed Venetian cod and corn flour in the dough. Extreme quality in the products and are also in executing the dessert pastries, which are envied by important restaurants. To Simone Padoan and to I Tigli go the prizes for the best pizza chef and the best pizza with Balsamic Vinegar for the year 2018.




AWARDS 2018

Premio Olitalia Pizzaiolo dell'anno

Motivazione

Innovatore con le radici piantate in Italia. Simone Padoan ha cambiato la percezione stessa del mondo della pizza nel nostro Paese ampliando l’offerta e le possibilità di gusti e sapore come mai era stato fatto in precedenza.

Premio De Nigris 1889 Pizza con Aceto Balsamico dell'anno

Motivazione

La pizza di Padoan è quella che meglio di ogni altra ha coniugato l’uso di questo prodotto nella proposta moderna

Euro
average price:
Da € 25 a € 40
like
pizza chef:

Simone Padoan

localizzatore
Via Camporosolo, 11, San Bonifacio, 37047 VR, Italia
Orologio
Aperto a pranzo e a cena, martedì solo a pranzo

closing day: Mercoledì
Orologio
holidays:
Alcuni giorni tra gennaio e febbraio e in settembre
Telefono
telephone 0456102606
like
not to be missed: Mazzancolla (con fior di latte, trombette nere, nocciole, maionese al limone e bacon croccante)
Vino
wine list: Eccellente (oltre 30)
Birra
beer list Eccellente (oltre 10)
Gluten Free
gluten free pizza: no
serv_aggiuntivi
suitable for people with mobility difficulties
air conditioning
free wifi

pets allowed

metodi di pagamento accettati
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