La storia di Ron Garofalo nasce nei campi, vive il forno e si scatena nel calcio. Gli alleati di questa passione sono personali, tanto che Ron si autodefinisce “pizzaiolo contadino”: grani antichi siciliani e un lievito madre di oltre 115 anni. Mistral, la pizzeria nel “curvone” della Tonnara Bordonaro, è il naturale campo di gioco del “Maestro Ron”. Si ordina dal menu con “scelta multipla” che si trova su ogni tavolo. Le proposte sono varie: le rustiche, le classiche, le vegane, le arrotolate in “bellavista”, le quadre con bordo ripieno di mozzarella. La materia prima è prevalentemente di origine siciliana. Bella alveolatura, cottura perfetta ed equilibrio tra i sapori, sono racchiusi in una pizza d’eccellente fragranza. Servizio impeccabile.
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The story of Ron Garofalo starts in the fields, he lives the oven, and is mad about football. The allies of this passion are personal, so that Ron defines himself as a "peasant pizza chef": ancient Sicilian grains and a sour dough over 115 years old. Mistral, the pizzeria in the "bend" of the Tonnara Bordonaro, is the natural playing field of "Master Ron". You can order from the "Multiple Choice" menu on each table. The proposals are varied: rustic, classical, the vegans, rolls in "bellavista", the squares with crusts filled with mozzarella. The raw materials are predominantly of Sicilian origin, beautiful airy, perfectly cooked and the balance between the flavours, are enclosed in an excellent fragrant pizza. Perfect service.