Il locale è fuori dal paese con indicazioni poco visibili. Parcheggio in salita, su terra e ghiaia. Difficile entrare con la carrozzina. Il locale è una teoria di sale di diversa dimensione, un centinaio di coperti. Tutto ben arredato e piacevole, tovagliato in stoffa e discreto vasellame. Il servizio è svolto da personale non in divisa, disponibile e preparato. In carta decine di pizze, molte originali, con richiami ai prodotti locali. Impasto standard. Non c’è una carta delle birre, ma una breve carta dei vini con preponderanza di rossi locali, dolcetto in primis. C’è il coperto, ma non c’è pane sul tavolo. Dolci fatti da loro e buoni. Una ventina di piatti a base di pesce e carne.
This establishment is outside of town with signs that are not very visible. The parking lot is sloped and not paved. It is difficult to enter with a wheelchair or a stroller. The theory of this place is based on dining rooms of varying sizes with seating for about 100 people. Everything is well-furnished and pleasant, cloth tablecloths and nice tableware. Service is offered by staff who is not in uniform, but agreeable and well-prepared. There are tens of pizzas offered on the menu, very original, with a call out to local products. The dough is standard. There is no beer offered, but a short wine list is available with a preponderance of red local wines, with dolcetto at the top of the list. There is a cover charge, but no bread is brought to the table. Desserts are homemade and good. There are about twenty seafood and meat dishes.