Accogliente, arredamento piacevole. Il soffitto ondulato, attenua la rumorosità, quindi anche con la pizzeria piena c’è un’acustica piacevole.
Pizza di ottima qualità sullo stile napoletano, non viene servita al piatto ma al “mezzo metro”. L’impasto è fatto con un’antica varietà di grano qualitativamente molto elevato (jervicella), ma a richiesta è possibile avere l’impasto senza glutine o con la varietà “Senatore Cappelli”. Il personale è molto gentile e preparato, descrivono in maniera appassionata i loro prodotti. Altra nota positiva è la presenza di alcune birre artigianali della provincia, di ottima qualità.
Welcoming, a pleasant decor. The wavy ceiling keeps noise to a minimum, so that even when the pizzeria is full, the acoustics are pleasant.
An excellent quality pizza in the Neapolitan style. It is not served by the dish, but by the “half-meter.” The dough is made with an ancient type of grain (jervicella) which is very high quality, however it is possible to request gluten-free dough with “Senatore Cappelli” type flour. The staff is very kind and well-prepared, they are passionate about giving extra information on their products. Another positive is the presence of a few craft beers from the local province that are of excellent quality.