Piccola pizzeria nel centro storico a pochi passi dal Lago. Parcheggio difficile, soprattutto in stagione. Trenta coperti e tanta clientela: prenotazione consigliata. Si cena su due turni. Non è accessibile ai disabili: gradini e bagno piccolo. In una vecchia cantina ben restaurata, tavoli quadrati di legno, panche a parete, sedie impagliate. Si sta stretti. Qualche attaccapanni. Tovagliato di carta personalizzato. Forno a legna. Buona disponibilità di vini, anche al bicchiere; lista di birre artigianali del nord Italia. Farine integrali e prodotti ricercati. Dop, igp e presidi slow food fanno capolino nel menu. Pizze ben rifinite, anche fritte, con un mix di tradizione e creatività.
Foto FB
A small pizzeria in the historical center of town, a few steps from the lake. Parking is difficult, especially in summer. This establishment seats thirty and there are a lot of customers: a reservation is recommended. Dinner is served in two shifts. It is not wheelchair accessible: there are steps and a small bathroom which is very tight. Some hooks would be advisable. There is personalized paper tableware and a wood-fired oven. A good availability of wines, even by the glass; the craft brew list is from Northern Italy. Whole-wheat flours and sought-after products. PDO, PGI and slow foods are featured in the menu. The pizzas are well-made, even the fried variety, with a mix of tradition and creativity.