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La Balmesina





Siamo nel centro della città, facilmente raggiungibile. L’ambiente è informale e giovanile, tutto è concentrato sulla qualità dell’impasto, lavorato con lievito madre e da farine biologiche, con la variante della farina di farro. La forma è quella tonda napoletana, con la differenza che, anche nelle classiche, il disco di pasta gioca un ruolo preponderante. Ma non solo tonda: c’è anche un’offerta di pizza in
pala, in genere per due. Pizza gourmet insomma, con attenzione agli ingredienti, tanti provengono dall’Italia, almeno i principali. Per il beverage ci si affida soprattutto a qualche etichetta di birra. Ottimo
il servizio. anche asporto e su ordinazione.




Here we are in the city center, and the establishment is easily accessible. The atmosphere is informal and youthful. The concentration is all on the quality of the dough, made with a sourdough starter and organic flour, with a variation using spelt flour. The pizza is in the classic round Neapolitan shape, however there is a difference:   even with the classic pizzas, the pizza disc plays a dominant role. There are not only round pizzas: there are also pizzas in pala on offer, usually for two people. In short, it is a place for gourmet pizzas made with attention paid to the ingredients, many of which are imported from Italy, at least the main ones. As far as the beverages are concerned, they offer mainly a few famous beer labels. The service is excellent, as is the takeaway service.

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pizzaiolo:

Massimo Morbi

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