La Terra


50 Top Pizza Europa 2025
Excellent Pizzerias



Si vede che Radostin Kyryazov, prima di fondare questo locale ha trascorso degli anni in Italia: fa molti riferimenti al Belpaese non solo con la pizza ma anche con l’ambiente e lo stile di accoglienza. La scelta del nome si ritrova nella qualità dell’impasto che rivela attenzione nella selezione delle farine, nella gestione degli impasti – anche del pane – e delle cotture. La pizza gustosa e leggera spazia fra stile italiano e napoletano; il disco è condito con equilibrio.
Carta delle bevande giusta per il menu; servizio competente, accogliente e allegro. Ospitalità della sala molto curata.




It is clear that Radostin Kyryazov, before founding this establishment, spent some years in Italy: he makes many references to the Bel Paese not only with pizza but also with the atmosphere and style of hospitality. The choice of the name is reflected in the quality of the dough that shows attention to the selection of flours, in the management of the dough - even of bread - and in the cooking. The tasty and light pizza ranges from Italian to Neapolitan style; the crust is topped with balance. The drinks menu is appropriate for the menu; competent, welcoming and cheerful service. The hospitality of the dining room is very well taken care of.
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sito web: La Terra
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Orologio
apertura: 11.00 / 23.00
Telefono
telefono: +359 89 900 0119
serv_aggiuntivi
aria climatizzata, wifi gratuito, pizza da asporto

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