Granzi Pizzerie 2021
89° Libery Pizza & Artigianal Beer
Qui la ‘Romana” è con le olive taggiasche in aggiunta a capperi e acciughe. Un pizzico di innovazione che, seppur ardita, riesce convincente, con un bell’esercizio sensoriale tra sapidità marcate. Una delle pizze più riuscite e richieste in una lista che tiene dritta la barra sulla tradizione, con il mirino fisso sulla qualità delle materie (anche di mano generosa). Disco e bordo pizza alti e soffici, con cottura da manuale nell’ampio forno a legna. La tranquillità è assicurata dalla posizione: già nello scacchiere del centro, ma ai margini dalla zona di movida. Il quadro si completa con una piccola cucina fra terra e mare che può accontentare tutti. Servizio educato e premuroso.
Here the “Romana” is made with Taggiasca olives, capers and anchovies. It has a pinch of innovation that, although daring, is also convincing. You will experience a beautiful sensory journey through decisive, pronounced flavors. This is one of the most successful and requested pizzas in a list that keeps true to tradition. There is a continual focus on the quality of the ingredients used (the toppings are also generously placed on the pizza). The crust is high and soft, and baked perfectly in a large, wood-fired oven. Tranquillity is ensured by its position; it is located within the center but on the edge of the nightlife area. The experience is completed with a small kitchen that prepares both meat and seafood dishes that can please anyone. The service is polite and courteous.