Marco’s Coal Fired


50 Top Pizza Usa 2025
Excellent Pizzerias



Quel che fa la differenza è la cottura in forno a legna che dà alla pizza un sapore che riconosci subito e una bella consistenza morbida e croccante.
Merito di Mark, Kristy e Zac Dim che conducono il locale con l’idea di far conoscere e apprezzare la pizza napoletana in città certificata dall’Avpn.
Si ispirano alla tradizione partenopea sia nel formato tondo, nel tipo di impasto lievitato con attenzione e nella selezione degli ingredienti tipici campani come il pomodoro San Marzano, la farina, l’olio. Per apprezzare il loro progetto pizza che unisce Napoli e Usa consigliamo di non perdere sia Margherita che la Pepperoni.
Oltre alle versioni classiche e a quelle più regionali, si può scegliere anche fra diverse pizze in stile New York.
Si organizzano anche eventi e catering.

 




What makes the difference is the wood-fired oven cooking that gives the pizza a flavor that you immediately recognize and a nice soft and crispy texture. Credit goes to Mark, Kristy, and Zac Dim who run the restaurant with the idea of promoting and appreciating Neapolitan pizza in a city certified by the Avpn. They draw inspiration from the Neapolitan tradition both in the round shape, the type of dough leavened with care, and in the selection of typical Campanian ingredients such as San Marzano tomatoes, flour, and olive oil. To appreciate their pizza project that combines Naples and the USA, we recommend not to miss both the Margherita and the Pepperoni. In addition to the classic and more regional versions, you can also choose from various New York-style pizzas. They also organize events and catering.
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Orologio
apertura: 11.00 - 21.00
Telefono
telefono: +1 303-296-7000
Gluten Free
pizza gluten free: si
serv_aggiuntivi
aria climatizzata, pizza da asporto

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