Granzi Pizzerie 2021
64° Mater
Un’esperienza sensoriale. Mater di Fiano Romano, a meno di 1 ora da Roma verso Nord, è una garanzia. Due i protagonisti: Amalia Costantini e il suo lievito madre a cui dona mille cure dal suo primo impasto quando, nel 2015, nasce la struttura. Con una materia così preziosa ogni proposta di degustazione di pizza risulta emozionante. Gli ingredienti sono selezionatissimi. La location è assai curata. Il personale è gentile e premuroso e spicca, in particolare, una eccellente carte di birre rigorosamente artigianali anche di provenienza estera. Ottimi anche i dolci.
This establishment provides a sensory experience. Located in Fiano Romano, less than one hour from Rome to the north, you are guaranteed to get a good pizza here. There are two protagonists at this place; they are Amalia Costantini and her sourdough. She has given careful attention to it since its first creation in 2015 when the venue was opened. Every pizza proposal is fabulous thanks to the indisputable quality of the raw materials used. The ingredients are the very best to be found. The location is curated right down to the last detail. The staff is kind and considerate. The excellent beer selection is particularly impressive. They are all strictly craft brews with a few foreign bottles. The desserts are also excellent.