Pizzerie Top 2021
18° ‘O Scugnizzo
Nel cuore di Arezzo un pezzo di Campania. Ambiente gradevole ed accogliente, personale disponibile e cortese. Il menu offre una buona quantità di pizze, tutte con ingredienti bio e slow food. La loro diversificazione è data dalle materie prime che la Campania offre regalando mix freschi e gustosi nonostante la loro semplicità. L’impasto è leggero, con cornicione croccante, il centro è perfetto per poter mangiare la fetta piegandola come da modalità partenopea. Da non perdere la classica Margherita e la pizza bianca con ricotta e fiordilatte di Agerola, mortadella e pistacchi. Anche i dolci proposti sono tipici campani. Prezzi onesti e consoni all’alto livello della materia usata.
Here you will find a piece of Campania in the heart of Arezzo. The atmosphere is pleasant and welcoming and the staff helpful and courteous. The menu offers a good selection of pizzas, all made with organic and Slow Food Presidia ingredients. They have distinguished themselves by using the raw materials that Campania offers, which are fresh and diverse despite their simplicity. The dough is light, with a crunchy crust. The disk is perfect for being folded in two before eating it, in true Neapolitan style. Do not miss the classic Margherita and the white pizza with ricotta and fiordilatte from Agerola, mortadella, and pistachios. Even the desserts are typical of Campania. The prices are honest especially considering the high quality of the materials used.