50 Top Europe 2021
17° Ti Spiseri&Bar
Nel centro di Langgata, la strada principale pedonale di Sandnes, Ti Spiseri&Bar ha aperto i battenti nel dicembre del 2019. La proposta è differenziata in base all’orario del giorno, a pranzo i tradizionali smørrebrød a cena carne e frutti di mare. La pizza invece è servita durante tutta la giornata. Fantastici i cocktails. Lo stile ricorda la pizza napoletana di ultima generazione, con un cornicione più pronunciato, perfetta al morso, morbida ed elastica. Ariel Montalvo, il pizzaiolo ha imparato in Italia e la mano si vede anche sui condimenti, ben dosati, mai in eccesso. La margherita è da manuale con dell’ottimo pomodoro San Marzano che arriva dalla Campania. Deliziosi i piccoli dolcetti alle mandorle per una chiusura golosa.
Located in the center of Langgata, which is the main street of Sandnes, Ti Spiseri&Bar opened its doors in December 2019. The food on offer changes according to the time of day. At lunchtime you will find the traditional smørrebrød, and for dinner meat and seafood. The pizza, however, is served all day long. The style of the pizza resembles the modern-day Neapolitan with a more pronounced crust. It is perfectly soft and elastic when you bite into it. It is easy to see that Ariel Montalvo learned his trade in Italy, even by the toppings he uses. They are always well measured, and never excessive. The margherita is made by the book, with excellent San Marzano tomatoes which arrive direct from the Campania region. The cocktails are fantastic, and the small almond pastries are a delicious way to end your meal.