Pizzeria storica di Matera, fra le prime ad aprire in città. Il proprietario, pizzaiolo da sempre, è rimasto fedele al proprio credo ed è, di fatto, l’unico a poter toccare l’impasto e ad occuparsi del condimento delle pizze. Questo rallenta il servizio, ma il risultato continua a soddisfare, da moltissimi anni, i numerosi materani che prediligono ancora questa pizzeria. Buona e varia la scelta di pizze, immancabili e sempre gradite le ottime olive da tavola che accolgono e accompagnano i clienti nell’attesa. Ottime le materie prime utilizzate. Servizio accogliente. Sconsigliata nei giorni di sovraffollamento (sabato e prefestivi) a meno che non abbiate nulla da fare in serata! Foto FB
Historical pizzeria in Matera, among the first to open in the city. The owner, a long-time pizza chef, has remained faithful to his own beliefs, and is, in fact, the only one allowed to touch the dough and to see about the toppings of the pizzas. This slows the service, but the result has continued to satisfy, for many years, the numerous Materians who still prefer this pizzeria. The choice of the pizzas is good and varied, always appreciated are the ever-present olives at the tables which welcome and accompany the customers during the wait. Excellent primary materials used. Welcoming service. Not advised during the busier days (Saturdays and holidays) unless you have nothing else to do that evening!
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