Pizzerie Eccellenti 2020
Osteria O’Pizzaiuolo
Osteria O’Pizzaiuolo, suggestivo locale in pietra nel centro storico di Isernia, propone pizza napoletana preparata con cura, per ottenere una qualità indiscutibile, impasto soffice e leggero realizzato con lievito madre e maturazione di 48 ore. Pizza cotta nel forno a legna, con impasti integrale, sette cereali e kamut. Si possono gustare anche piatti della tradizione molisana con una cucina semplice e genuina basata sulla qualità delle materie prime e stagionalità. Vasta proposta di dolci fatti in casa per chiudere in bellezza. Nei mesi estivi è disponibile uno spazio all’aperto, incantevole con la sua fontana centrale che diventa il punto di riferimento della movida. Accoglienza, gentilezza e professionalità del personale, completano il profilo della pizzeria.
Osteria O’Pizziauolo is a charming stone restaurant in the historic center of Isernia. It offers Neapolitan pizza prepared with care and guarantees an indisputable quality, with a soft and light dough made with a sourdough starter and 48-hour maturation period. The pizza is cooked in a wood-fired oven with whole wheat, seven kinds of cereal and kamut dough. You can also taste traditional Molise dishes with a simple and genuine cuisine that is based on the quality and seasonality of the raw material used. You’ll find a wide range of homemade desserts that help end the evening on a high note. In the summer months, you can also dine in an outdoor space that has an enchanting central fountain and has become a hot-spot for the local nightlife. The staff is hospital, kind, and professional which completes the profile of this pizzeria.