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Pizzeria Poldo
Da non perdere
Nel quartiere San Paolo, con grande insegna bianca. Non esiste prenotazione e puoi fare la fila anche durante la settimana. Due sale, una grande ed una piccola; quest’ultima dà su un cortile interno. L’ambiente è luminoso, poco lo spazio tra i tavoli, quasi un fast food: tutti sembrano di corsa, menù stampato sulla tovaglietta, dolci in vetrinetta da chiedere a parte, bibite o birra o acqua senza possibilità di grandi scelte. Invece è ampia la scelta delle pizze e quasi tutte in versione “gluten free”; alta qualità dell’impasto; pizze con farina di Khorasan, integrale, canapa e con carbone vegetale. C’è anche l’opzione “padellino”. Possibilità d’asporto. Il giovedì sera pesce fritto.
This establishment is located in the San Paolo district; well-indicated by a large white sign. You cannot book and you might end up standing in line, even on weekdays. There are two rooms, one large and the other small: The small room leads to an internal courtyard. The environment is bright, with not much space between the tables; it almost has a fast-food feel. Everyone seems to be in a hurry, the menu is printed on the placemat. The desserts are on display and need to be ordered separately. There is not a wide choice of drinks (soft drinks, water or beer). The choice of pizza, however, is vast, and almost all of them have a “gluten free” version. Top quality dough; pizzas with Khorasan flour, whole-wheat flour, hemp and charcoal. There is also the “padellino” option. Take-aways are also available. On Thursday evenings fried fish is available.