Basil & Barley Pizzeria Napoletana
41° 50 Top Pizza USA 2022
Il punto di forza è sicuramente l’accoglienza gentile e familiare di Roberto e Sandro Calcagno, padre e figlio, che portano avanti la tradizione napoletana to Colorado. L’ambiente è ordinato e pulito, in terrazza poi si gode anche della splendida vista sulle montagne. La pizza è in pieno stile napoletano ma si potrà scegliere anche una versione nera, cioè lavorata con il carbone vegetale; inoltre è offerta anche quella veramente buona senza glutine. Da provare anche i fritti e i dessert.
The strong point of this venue is certainly the kind and familiar welcome you get from Roberto and Sandro Calcagno, father and son, who decided to bring the Neapolitan tradition in Colorado. The environment is tidy and clean, and on the terrace you can also enjoy the splendid view of the mountains. The pizza is in full Neapolitan style but you can also choose the intriguing “black” version, which is made with vegetable carbon. In addition, a really good gluten-free version is also offered. Worth a try are also the fried foods and the desserts.