Big Mamma Group

3° 50 Top World Artisan Pizza Chains 2023



L’amore per il buon cibo, italiano in questo caso, ed il design parigino, ha portato Victor Lugger e Tigrane Seydouxe a dare vita nel 2015 al gruppo di Big Mamma. I primi due locali sono stati East Mamma subito seguito da Ober Mamma. Un successo sorprendente che ha portato non solo a replicare il format, ma anche a darne vita a dei nuovi, sempre con lo stesso mood, pizza napoletana e buon cibo italiano. Parigi, poi Lille, Bordeaux e Marsiglia, per poi approdare in Spagna, Inghilterra e Germania. La pizza è quella tradizionale napoletana, scioglievole e morbida. Il sorriso contagioso dei dipendenti del gruppo, resta il vero ingrediente segreto di questa storia di successo.




The love for good food, particularly Italian in this case paired with Parisian design brought Victor Lugger and Tigrane Seydouxe to create the Big Mamma group in 2015. The first two establishments were East Mamma, quickly followed by Ober Mamma. Their surprising success not only led to replicating the format but also giving birth to new ones, all with the same mood for Neapolitan pizza and good Italian food. They started in Paris, then expanded to Lille, Bordeaux, and Marseille, before venturing into Spain, England, and Germany. The pizza they serve is the traditional Neapolitan kind, with a melt-in-your-mouth softness. The infectious smiles of the group's employees remain the true secret ingredient of this success story.

Global Partners

50 Top Social

50 Top World