Brick Fire Tavern
34° 50 Top Pizza USA 2021
Prima di aprire questa pizzeria, di stile napoletano, Matthew Eesich e Inthira Marks hanno studiato a lungo da uno dei Maestri indiscussi della pizza napoletana: Enzo Coccia de la pizzaria La Notizia. Il risultato è garantito, la pizza è davvero napoletana. L’impasto rispetta la tradizione e la Margherita è notevole, con San Marzano schiacciato a mano, fior di latte, Pecorino Romano e basilico. Buone anche le paste fresche con condimenti rigorosamente italiani. Godibile la selezione di vini italiani.
Before opening this Neapolitan style pizzeria, Matthew Eesich and Inthira Marks had studied for a long time with an indisputable master of the Neapolitan pizza, Enzo Coccia from the pizzeria La Notizia. The results are guaranteed, the pizza is indeed Neapolitan. The dough is respectful of the tradition and the Margherita is noteworthy, with San Marzano tomatoes squeezed by hand, Fior di latte, Pecorino Romano, and basil. The fresh pasta is also particularly good, with exclusively Italian toppings. There is an enjoyable selection of Italian wines.