Dal forno elettrico di stile napoletano escono le classiche pizze scioglievoli ma un po’più farcite di
salumi e formaggi di quanto non si faccia a Napoli. L’impasto sostiene bene anche questo carico, è
leggero e digeribile, davvero molto buono. Oltre alle classiche ci sono anche i panuozzi tipici di
Gragnano e la pizza a metro come è stata inventata a Vico Equense, allegra e conviviale.
Bell’ambiente, essenziale ed elegante, servizio attento, rapido e professionale. Possibilità di
asporto e delivery. Da bere, buone birre. The classic, very soft pizzas come out of the Neapolitan-style electric oven and are generously
topped with cold cuts and different cheeses made in Naples. The dough, light and digestible, well
supports the extra topping. In addition to the very good classics, there are also the typical
panuozzi of Gragnano and the meter-long pan pizza, invented in the cheerful and picturesque Vico
Equense. The beautiful environment, essential and elegant, fuses well with the attentive, fast, and
professional waitstaff. There is the possibility of getting takeaway service as well as delivery. In the
menu, you will find good beers.
Reference:
Francesco Micillo (head pizza chef & co-owner)
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