Crosta Pizzeria


54° 50 Top Pizza World 2023

Pizza of the Year 2023
Latteria Sorrentina Award
Culatello, Black Tasmanian Cherries marinated in Marsala, Gorgonzola cream, Mozzarella, Balsamic Vinegar.


10° 50 Top Pizza Asia – Pacific 2023

Pizza of the Year 2023
Latteria Sorrentina Award
Culatello, Black Tasmanian Cherries marinated in Marsala, Gorgonzola cream, Mozzarella, Balsamic Vinegar.



E’ facile individuare questo locale nel Salcedo Village, popolare indirizzo commerciale e residenziale nella zona di Makati, grazie ai suoi neon colorati e appariscenti. L’atmosfera calda e accogliente e mette subito a proprio agio i clienti. Gli stili di pizza proposti sono diversi e tutti di ottima fattura, con una grande attenzione alle lievitazioni ed alla digeribilità del prodotto. Ottime le materie prime che spesso vengono dall’Italia e fanno la differenza nel risultato finale. Non possiamo che consigliarvi la pizza con Culatelo di Zibello DOP Spigaroli, amarene della Tasmania marinate al marsala, crema di gorgonzola, mozzarella e un tocco di aceto balsamico tradizionale di Modena DOP Extravecchio, che è la pizza dell’anno per la guida Asia Pacifico 2023. E’ possibile trovare anche una selezione di pizze vegane e vegetariane.




The place is easy to spot thanks to its colorful and flashy neon lights; located in the Salcedo Village, which is a popular commercial and residential area in the city of Makati. The warm and welcoming atmosphere immediately puts customers at ease. The styles of pizza offered are different and all of excellent quality, with great attention to leavening and the digestibility of the product. The excellent raw materials that often come from Italy make the difference in the final result. We can only recommend the pizza with Culatelo di Zibello DOP Spigaroli, Tasmanian cherries marinated in marsala, gorgonzola cream, mozzarella, and a touch of traditional balsamic vinegar of Modena DOP Extravecchio, which made the pizza of the year for the Asia Pacific guide 2023. It is also possible to order from a selection of vegan and vegetarian pizzas.
like
pizzaiolo:

Ingga S. Cabangon Chua & Thomas Wudwyk (co-owners) - Yuichi Ito (Head Pizza Chef)

scarica foto

sito web: Crosta Pizzeria social:
Orologio
Lun-Gio: 12:00 - 19:00, Ven-Sab 12:00-21:00, Dom 12:00-20:00

Telefono
telefono:
+63 977 284 5636
serv_aggiuntivi
pizza da asporto

Global Partners

50 Top Social

50 Top World