Doppio Zero

18° 50 Top World Artisan Pizza Chains 2023

Best Wine List 2023
Asti DOCG Award



Doppio Zero nasce nel 2014 a Mountain View, ed il progetto mette al centro il cibo e le tradizioni della cucina del Sud Italia. La proposta è basata sulla pasta fresca e la pizza. Impasto di stile napoletano, ben lievitato e cottura perfetta. Anche per gli ingredienti potrete trovare il meglio del Made in Italy. Certificate dall’AVPN. Tra le pizze la margherita ci convince più di tutte e ci riporta nella città partenopea. Proposta dei vini e delle birre in linea con la filosofia del locale. Menzione di merito per l’ottimo gelato, difficile trovarne di così buoni da queste parti. Servizio professionale e gentile, prezzi nella media dei posti, che per questa qualità ci sembra un vero affare.




Doppio Zero was born in 2014 in Mountain View, and the project places food and traditions of Southern Italian cuisine at its center. The proposal is based on fresh pasta and pizza. As well as Neapolitan-style dough, well-leavened, and perfectly cooked. In terms of the ingredients, you can find the best of Made in Italy, certified by the AVPN. Among the pizzas, the margherita convinces us more than any other and transports us to the city of Naples. The wine and beer selection is in line with the philosophy of the restaurant. Honorable mention goes out to the excellent gelato; it's hard to find such good ones around here. Professional and friendly service. The prices are in line with other places, which, for this quality, seems like a great deal.
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pizzaiolo/owner: Antonio Greco (head pizza chef) - Gianni Chiloiro e Angelo Sannino (co-owners)

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sito web: Doppio Zero
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