Foorn
83° 50 Top Pizza Italia 2023
Nato come panificio, biscottificio e laboratorio di lievitati sia dolci che salati, sta rapidamente affermando una convincente proposta pizzeria. Accomodati nella capiente sala o nel dehor arredati con tinte e materiali naturali e linee essenziali, si gusta un’ottima pizza in pala, fragrante e appena scrocchiarella. Molto buona anche quella in teglia. L’impasto soffice e leggero è il personalissimo risultato di esperienza, studio, evoluzione di Salvatore Kosta, abbinato ad una attenta selezione degli ingredienti per le farciture. Molto buoni i fritti. La carta dei vini predilige le etichette campane mentre per le birre piccola selezione di artigianali. Il servizio è molto preciso e brioso, molto consigliato.
When first established, Foorn started as a bakery, making bread, cookies, and both sweet and savory leavened products. It is now rapidly establishing itself as a convincing pizzeria. Take a seat in the large room or in the outdoor area, furnished with natural colors and materials and a minimalist design. You can enjoy an excellent Roman-style pizza that is fragrant and slightly crunchy. The meter-long pan pizza is also very good. The soft and light dough is the very personal result of Salvatore Kosta's experience, study, and evolution, combined with a careful selection of raw materials for the toppings. The fried dishes are also very good. For the wine list, Campania labels dominate the scene, while for the beers you can find a small selection of craft beers. The service is very meticulous and lively. Highly recommended.