50 Top Europe 2021
46° Kaja Pizza Köök
Da Napoli all’Estonia con furore, a cominciare dalla farina e dai forni che sono una premessa indispensabile di qualità. Il modello dunque è questo, senza mezzi termini. Certo, a parte le classiche marinare e margherite troverete anche delle pizze con abbondanti salumi e affettati, sempre italiani comunque. L’ambiente, in legno, è caldo, accogliente e invita alla socialità, favorita da un servizio allegro ma
non per questo non attento e professionale. Buona carta delle birre e dei vini. Imperdibile raggio di sole mediterraneo nel profondo Nord.
From Naples to Estonia with a passion that is shown through the selection of flours used and through the competent use of the ovens; an indispensable combination for quality pizza. Apart from the requisite classic marinara and margherita, you will also find pizzas that are abundantly topped with Italian cured meats. The furniture, mainly made of wood, is warm and welcoming. The cheerful, attentive, and professional staff completes the experience. Good beer and wine list. This place is a bit of sunshine brought to the far North from the Mediterranean.