50 Top Pizza USA 2022

10° Kesté Fulton

Best Fried Food 2022
Olitalia Award



Atmosfera italiana appena si varca l’ingresso di questa bellissima pizzeria gestita da Roberto Caporuscio, figura storica della pizza napoletana negli Usa e dalla figlia Giorgia. Una vera e propria fucina
di talenti nel corso degli anni, una ambasciata importante del gusto tradizionale napoletano a cominciare dalle materie prime fondamentali, importante dalla Campania. Un ampio spazio con più forni funge anche da centro formazione per chi si avvicina al magico mondo della lievitazione. Ampia scelta di vini e di birre, servizio impeccabile.




The Italian atmosphere is felt as soon as you cross the front door of this beautiful pizzeria. This place is managed by Roberto Caporuscio, an historical figure of Neapolitan pizza in the USA, and his daughter Giorgia, alongside a real workforce of talents forged over the years, making it an important embassy of traditional Neapolitan taste that starts with the basic raw materials, which are imported from Campania. There is also a large space equipped with several ovens serving as a training area for those approaching the important world of dough leavening. There is a wide choice of wines and beers, and the service is impeccable.
like
pizzaiolo/ownner: Roberto Caporuscio
localizzatore
Orologio
Aperto 11.30/21.30

Telefono
telefono:
+1 212-243-1500
Vino
carta dei vini:
Eccellente (oltre 30)
serv_aggiuntivi
aria climatizzata
wifi gratuito

giardino

pizza da asporto

banconota

Partner

Partner

50 Top Social

50 Top World