La Terra


50 Top Pizza Europa 2023
Excellent Pizzerias



Radostin Kyryazov ha vissuto per circa 15 anni prima di rientrare in Bulgaria e creare la sua pizzeria. Una grande passione per l’Italia, come tanti suoi connazionali, lo ha portato a creare una associazione di pizzaioli e a fare corsi di formazione oltre a partecipare e vincere molti concorsi. La sua pizza è di stile italiano/napoletano, parte da lievito madre e pratica una lunga lievitazione. Oltre alla margherita classica propone diversi tipi di pizza: il servizio è perfetto ed entusiasta, da provare anche il pane. Buona carta dei vini, birre artigianali, e uno shop di prodotti italiani completano la proposta di questo locale molto elegante nel centro della capitale.




Radostin Kyryazov lived in Italy for about 15 years before returning to Bulgaria and setting up his pizzeria. He has a great passion for Italy, like many of his compatriots which has led him to create a pizza training association. He has also participated in and won many competitions. His pizza is in the Italian/Neapolitan style starting with sourdough and letting the dough leaven for long periods. In addition to the classic Margherita you can also find different types of pizza. The service is spot on and very enthusiastic. We recommend also trying the bread. There is a good wine and artisan beer menu and a shop with Italian products that complete the offer of this elegant venue positioned right smack in the middle of the city center.
like
pizzaiolo/owner:

scarica foto
sito web: La Terra
Telefono
telefono: +359 89 900 0119

Global Partners

50 Top Social

50 Top World