L’OLIVA Bangkok
29° 50 Top Pizza Asia – Pacific 2023
Best Wine List 2023
Asti DOCG Award
Qui ci si concede un piccolo viaggio in Italia. In un ambiente arredato con colori caldi e luminose vetrate immerse nel verde, Gabriele Luna, pizzaiolo di origine abruzzese, propone pizze in stile napoletano contemporaneo, piatti della tradizione italiana insieme a qualche ricetta tipica della sua terra.
La pizza è generosa e fragrante dal cornicione pronunciato, morbido e crunchy e racchiude farciture che raccontano al meglio i sapori italiani e valorizzano ingredienti di pregio come il tartufo e i latticini. Carta delle bevande di taglio internazionale con una bella scelta di cocktail.
Lodevole il pet corner per gli ospiti a quattro zampe.
Here, you treat yourself to a little “trip” to Italy. In a bright environment furnished with warm colors and big windows surrounded by greenery, Gabriele Luna, a pizza chef originally from Abruzzo Italy, offers contemporary Neapolitan-style pizza, and traditional Italian dishes along with some recipes typical of his hometown.
The pizza is generous and fragrant with a pronounced, soft, and crunchy crust and the toppings show off Italian flavors by enhancing quality ingredients such as truffles and dairy products. The drinks menu is international and it has a good variety of cocktails.
The pet corner for our four-legged guests is a really nice touch.