Granzi Pizzerie 2021
74° Maiori
Da Pozzuoli a Cagliari Emanuele Riemma si conferma pizzaiolo di grande spessore e porta nel capoluogo sardo un prodotto 100% partenopeo. E tradizionale. Come antipasto: frittata di pasta, arancino e crocché. La prima superlativa, gli altri due migliorabili. Il menu è agile, non ci sono troppe ricette complicate. Le pizze classiche (margherita, marinara e bufalina) sono da top della Sardegna. Ingredienti di grande qualità su una pizza morbida, ben lievitata, decisamente molto digeribile e dal sapore deciso nonostante la leggerezza. Il servizio è impeccabile (non solo esteticamente). Nota di merito l’American Bar, gestito in maniera eccelsa.
From Pozzuoli to Cagliari, Emanuele Riemma has proven himelf to be a pizza chef of great depth. He has brought a 100% Neapolitan product to the Sardinian capital city. The offer is traditional, such as the antipasto: frittata di pasta, arancino and crocchè. The first is superlative, the latter two could be improved. The menu is flexible, and there are not too many complicated recipes. The classic pizzas (margherita, marinara and the bufalina) are among the best found in Sardinia. Top-quality ingredients are used on a soft, well-leavened pizza that is decidedly easily digestible. It has a decisive flavor despite its lightness. The service is impeccable (and not just aesthetically so). A note of merit goes to the American Bar that is managed in an exceptional manner.