TOP TEN OCEANIA 2021 - PROSECCO DOC AWARD
Mozzarella Bar
Questa pizzeria è stata aperta nel 2013 da Pino Veneziano, che dopo tanti anni nel settore dell’ospitalità, voleva riproporre i veri sapori italiani. La pizza è napoletana, per cottura nel forno a legna e per ingredienti, davvero ottimi. Oltre alla pizza una cucina casalinga ci riporta in Italia con la testa. La carta del bere è ben fornita con dei ricarichi più che corretti. Vi consigliamo di chiudere il pasto con le zeppole, una vera e propria chicca da queste parti.
This pizzeria was opened in 2013 by Pino Veneziano, who after many years in the hospitality sector decided to create a place that offers true Italian flavors. The pizza is in the Neapolitan style, both in terms of the excellent ingredients used and the fact that is baked in a wood-fired oven. In addition to pizza, you can also find home-style cooking that will take you straight to Italy. The beverage selection is well stocked with more than fair markups on the labels. We recommend you finish your meal with the zeppole, a real treat in these parts.