Officine del Cibo
58° 50 Top Pizza Italia 2023
Le Officine del Cibo sono un punto di riferimento per l’approccio culturale all’origine del prodotto. Ricerca, attenzione e amore verso la materia prima caratterizzano una pizza che vale il viaggio. Liguria, Lunigiana, Campania, e non solo, costituiscono una visione d’insieme che si concretizza e si esalta nelle diverse interpretazioni in cottura: napoletana classica, in teglia, fritta, al vapore. La maturazione dell’impasto è adeguata. Personale di estrema professionalità e preparazione, cura e attenzione nella scelta del vino e delle birre, con proposte anche di alto livello, locale accogliente e di ampio respiro: una sicurezza.
The Officine del Cibo is a reference point for both its cultural approach and the origin of the products used. The pizza is characterized by research, care, and love towards the raw ingredients used, making it worth the journey. Liguria, Lunigiana, Campania, and more, constitute an overall vision that materializes and excels in different cooking interpretations used, such as classic, Neapolitan, pan-cooked, fried, and steamed. The dough fermentation is done well. The staff is highly professional and knowledgeable. They advise about the different selections of wine and beer with care. There are high-quality options to choose from. The venue is welcoming and spacious. A stop here is a guaranteed good choice.