Paneolio Pizza Bar


50 Top Pizza Europa 2023
Excellent Pizzerias



Il progetto è della coppia Beniamino Bilali e Federica Gasparrini: l’obiettivo è unire la tradizione

della pizza italiana con i sapori portoghesi, in un ambiente semplice ma confortevole. Una

apertura nuova, della primavera 2021, frutto della permanenza in Portogallo del noto pizzaiolo

italiano, che presenta sia la pizza tradizionale tonda di ispirazione napoletana che quella a spicchi

italiani. Il panetto è ottenuto da farine biologiche lavorate a pietra e da una lunga lievitazione. La

pizza può essere accompagnata con altre opzioni, dai tipici antipasti italiani come bruschette, pane

all’aglio o pasta del giorno. Insomma, una ambasciata del gusto italiano in questo centro a Nord

della Capitale. Ottimo servizio, vino e birra nel bicchiere.




This project is brought to reality by the couple Beniamino Bilali and Federica Gasparrini: the goal is to combine the tradition of Italian pizza with Portuguese flavors, in a simple and comfortable setting. There was also a new opening in the spring of 2021 as a result of the well-known Italian pizza maker's long permanence in Portugal. He presents both the traditional round pizza inspired by Naples and the one served in wedges. The dough is obtained from organic stone-worked flours and a long leavening. The pizza can be paired with some of the typical Italian appetizers such as bruschetta, garlic bread, or even pasta of the day. In short, this is an embassy of Italian taste in the northern side of the capital's center. Great service, wine and beer are available by the glass.
like
localizzatore
social:
Telefono
telefono: +351 927 222 070

Global Partners

50 Top Social

50 Top World