Peppe Pizzeria

10° 50 Top World Artisan Pizza Chains 2023

New Entry of the Year 2023
Solania Award



Quanta strada c’è fra Vico Lungo San Matteo e gli Champs Elysées? C’è tutta la vita che puoi metterci dentro partendo dai Quartieri Spagnoli di Napoli per conquistare la Ville Lumiére. Perché Peppe Cutraro ha conquistato la Francia a suon di pizze. Dalla prima pizzeria a replicare il suo format sono passati 2 anni ed il successo è stato sempre maggiore. L’impasto è di quelli moderni, con il cornicione molto pronunciato, leggera come una piuma. Le farciture sono centrate e ben distribuite su tutti il calzone Paris/Napoli, un calzone pensato con lo chef Denny Imbroisi con tartufo molisano, guanciale, burrata pugliese, champignon parigini, una vera delizia. Ottima anche l’offerta di insalate, antipasti e dolci. Il servizio è caloroso e particolarmente gentile. Una piccola proposta di vini, tutti italiani, completa l’offerta.




How far is it from Vico Lungo San Matteo to the Champs Elysées? It's an entire lifetime that you can fit in between, starting from the Spanish Quarters of Naples to conquer the City of Light. That's because Peppe Cutraro has won over France with his pizzas. Just two years after the first pizzeria replicated his format, the success has only grown. The dough is of the modern kind, with a pronounced crust, as light as a feather. The toppings are centered and well-distributed, especially on the Paris/Napoli calzone, a creation in collaboration with chef Denny Imbroisi, featuring Molise truffle, guanciale, Apulian burrata, Parisian mushrooms – a true delight. The offerings of salads, appetizers, and desserts are also excellent. The service is warm and particularly friendly. A small selection of wines, all Italian, completes the menu.

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