Peppina

19° 50 Top World Artisan Pizza Chains 2023

Best Fried Food
Il Fritturista 2023
Oleificio Zucchi Award



La storia di Peppina è legata a quella di Paolo Vitaletti, imprenditore romano che porta la cultura del Bel Paese in Thailandia. Una trattoria romana, una fiorentina e poi le pizzerie. Il successo di Peppina viene replicato e replicato con tutti i crismi della qualità, per poter godere di un’ottima pizza anche in Asia. L’impasto è quello classico napoletano, così come la fattura, una pizza a ruota di carro che spesso straborda dal piatto. Le migliori materie prime italiane che si fondono con le migliori thailandesi, per dar vita a un punto di eccellenza nel Paese. Peppina è certificata dall’Associane Verace pizza Napoletana. Tre le proposte classiche, la marinara è strepitosa, sembra proprio di essere nella città partenopea.




The story of Peppina is connected to that of Paolo Vitaletti, a Roman entrepreneur who brings the culture of the Beautiful Country (Italy) to Thailand. This is a Roman trattoria, a Florentine trattoria and pizzerias. The success of Peppina is replicated and reproduced with all the hallmarks of quality, so that you can enjoy an excellent pizza even in Asia. The dough is the classic Neapolitan style, as per tradition, a pizza shaped like a cartwheel that often overflows from the plate. The best Italian raw materials blend with the best Thai ingredients to create a point of excellence in the country. Peppina is certified by the Verace Pizza Napoletana Association. Among the classic offerings, the marinara is outstanding, making it feel like you are right in the city of Naples.

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