Pizzaiolo


36° 50 Top Pizza Latin America 2024



Qui la pizza è divertimento e allegria. Il locale spazioso e colorato, illuminato in tinte flou è fatto per accogliere e condividere buon cibo in compagnia. Il pizzaiolo Leonardo Garcia ispirato dalla scuola italiana classica la stende sottile e la propone sia nelle versioni più famose e tradizionali partenopee come Margherita, capricciosa, marinara che in ricette che si richiamano alla tradizione gastronomica locale. Il gusto è equilibrato e molto precisa la cottura in forno a legna utilizzato per cuocere anche il pane.
Da bere troviamo un bell’assortimento di birre, cocktails e vino. Servizio informale e cordiale.




Here, pizza is all fun and joy. The spacious and colorful, softly lit restaurant is made to welcome and share good food in company. The pizza chef Leonardo Garcia, inspired by the classic Italian school, lays out a thin disk and offers his pizza in both the most famous and traditional Neapolitan versions such as Margherita, capricciosa, marinara, and in recipes that recall the local gastronomic tradition. The taste is balanced and the baking, which takes place in the wood-fired oven also used to bake bread, is very specific and defined. To drink, we find a nice assortment of beers, cocktails, and wine. The service is informal and friendly.
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pizzaiolo/owner: Leonardo Garcia

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Orologio
apertura: 15.00/22.00
Telefono
telefono: +57 320 8595721
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