50 Top Europe 2021
34° Positano
Best Format 2021
PASTIFICIO DI MARTINO AWARD
Il locale a due passi dal mitico Ponte Paton, uno dei simboli della città, in un palazzo completamente a vetri. Il locale all’interno è molto curato, poltroncine comode, tanto verde come ornamento, le ampie vetrate che fanno entrare la luce, rendendo l’atmosfera molto piacevole. Offerta variegata per le diverse esigenze della giornata a partire dalla colazione, rinforzata, come si usa da queste parti. La pizza, che ha visto la consulenza di Enzo Coccia de la Pizzaria la Notizia a Napoli, è veramente ben fatta e con ottimi ingredienti. I prezzi sono un filino sopra la media cittadina ed il servizio è molto attento e volenteroso. Carta del bere con un’ampia scelta.
This restaurant is located in a glass-wall building, a stone's throw from the legendary Paton Bridge, one of the symbols of the city. The dining room is inviting with its comfortable armchairs, green décor, and its large windows that let in a lot of light, making the atmosphere pleasantly bright. The menu varies according to the different meals of the day. This begins with a substantial breakfast, as is the norm in these parts. The pizza has evolved under the guidance and advice of Enzo Coccia from the famous Pizzeria La Notizia in Naples. It is really well-made and uses excellent ingredients. The prices are a tad above the average for the area and the service is very attentive and eager to please. The choice of beverages is extensive.