Settebello

50 Top World Artisan Pizza Chains 2023 Excellent Pizzeria



Sei sedi per questa catena artigianale statunitense, localizzata tra Salt Lake City e Las Vegas. Progetto che nasce nel 2005 dopo che il fondatore Brad Otton segue un corso di pizza da Enzo Coccia, uno dei maestri indiscussi della pizza napoletana. Brad, quello che ha imparato da Coccia lo ripropone quanto più fedelmente possibile nei suoi outlet. Impasto ben idratato e scioglievole, cottura veloce e precisa: mangiando Marinara e Margherita sembra proprio di essere nella Città Partenopea. Le pizzerie sono riconosciute dell’Associazione Verace Pizza Napoletana. Locali belli, di eleganza sobria e moderna, ottimo beverage e un servizio attento, professionale e semplice.




This artisanal chain, located between Salt Lake City and Las Vegas, has six locations. The project was founded in 2005 after the founder, Brad Otton, took a pizza course from Enzo Coccia, one of the undisputed masters of Neapolitan pizza. Brad faithfully replicates what he learned from Coccia in his venues. The dough is well-hydrated and melts in your mouth, baked quickly and in a precise manner. When you eat the Marinara and Margherita pizzas, it feels like you're right in Naples. These pizzerias are recognized by the Verace Pizza Napoletana Association. They have beautiful, elegantly modern locations, excellent beverages, and attentive, professional, and straightforward service.

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