Wilma’s Pizza


48° 50 Top Pizza Latin America 2024



Dal forno a legna di Wilma’s escono fumanti pizze tonde classiche, anche nella sfiziosa forma di stella e calzoni farciti di ricotta e ricoperti di pomodoro, mozzarella e olio.
Le marinare fatte secondo tradizione, le margherite in versione bianca condite con il pomodorino giallo fresco, le capricciose su cui spiccano verdure fresche e salumi sono molto saporite. L’impasto viene preparato seguendo le indicazioni del disciplinare che regola il servizio della pizza napoletana verace.
L’ambiente informale ha sale interne arredate in stile urban e illuminato con luci calde e un dehor dove legno, ferro battuto ed elementi colorati si mixano armonicamente.
Il lavoro svolto tra banco e forno e il servizio del gruppo in sala accompagnano l’ospite alla scoperta del piatto napoletano più amato al mondo.




Fragrant classic round pizzas come out of Wilma's wood-fired oven, also in the fun and delicious star shape as well as calzones stuffed with ricotta and covered with tomato, mozzarella, and oil. The marinara, made according to tradition, the margherita, either white (topped with fresh yellow cherry tomatoes) or the classic one with tomato sauce, and the capricciosa featuring fresh vegetables and cured meats, are all very tasty. The dough is prepared following the specifications that dictate the preparation of the true Neapolitan pizza. The place is informal and it has dining rooms indoors that are warmly lit and furnished in urban style, as well as an outdoor area where wood, wrought iron, and colored elements mix harmoniously. The work carried out between the counter and the oven and the service by the waitstaff accompany the guest in discovering the most loved Neapolitan dish in the world.
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pizzaiolo/owner: Gabriel Salgueiro Tritapepe

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