La tradizione partenopea vive anche a Treviso. Perché in quest’angolo della Marca, batte forte lo spirito della pizza napoletana verace, con ingredienti di eccellenza, alcuni certificati dai marchi Dop e Igp. Tutto è ben selezionato, con l’obiettivo di valorizzare le piccole produzioni locali, la salvaguardia della biodiversità alimentare e la tradizione più genuina della pizza. La lavorazione della pasta è da manuale, grazie a tecniche sapienti e a lievitazioni calibrate. Il risultato è che i sapori si esaltano. Oltre alla pizza napoletana, in menu pure i fritti tipici partenopei e altre golosità della cucina napoletana. Servizio dinamico e bene organizzato.
The Neapolitan tradition also thrives in Treviso. In this corner of the Marca region, the spirit of authentic Neapolitan pizza beats strongly, featuring top-quality ingredients, some of which are certified by PDO and PGI labels. Everything is carefully selected, with the aim of enhancing small local productions, preserving food biodiversity, and maintaining the most genuine tradition of pizza. The dough is crafted expertly, thanks to skilled techniques and precisely calibrated fermentations. The result is that the flavors are elevated. In addition to Neapolitan pizza, the menu also includes typical Neapolitan fried foods and other delicacies from the Neapolitan cuisine. The service is dynamic and well-organized.