Pizzerie Eccellenti 2021
La Dea Bendata
Un locale piccino e accogliente, con poco personale attento e scrupoloso.
Una bella sorpresa, a due passi dal mare e nel cuore della movida puteolana, tra i pub e bar, che spicca per la semplicità e la qualità dei prodotti. La pizzeria gode di uno spazio esterno con una ventina di posti e di un ambiente interno raccolto, con arredi semplici, essenziali. Niente fronzoli, qui la protagonista è la pizza. Leggera, golosa con una buona varietà nella scelta, dalle pizze della tradizione alle antropizze selezione di Ciro Coccia per il suo locale de Le Stufe di Nerone. Giusto il formato che non sfora il piatto. Perfetta la cottura, col cornicione dorato e il disco sottile e scioglievole in bocca.
This is a small, welcoming place, with an attentive, scrupulous staff. This venue is a nice surprise located a stone’s throw from the sea and in the heart of the Puteola nightlife among pubs and bars. This establishment stands out for the simplicity and quality of the products used. The pizzeria has an outdoor space with about twenty seats and a cosy interior, with simple and essential furnishings. There are no excessive frills here, the protagonist is the pizza. It is light and tasty. There is a good variety of offers, from traditional pizzas to more original pizzas selected by Ciro Coccia for his venue at Le Stufe di Nerone. The size of the pizza is right; it does not extend beyond the perimeter of the dish. It is perfectly baked, with a golden crust and a thin disc that melts in your mouth.