Pizzerie Eccellenti 2021
Partenope
Qui si sforna una pizza napoletana moderna basata su impasti indiretti ad alta idratazione e maturati fino a 72 ore. In cottura il cornicione, leggero e ben alveolato, si gonfia in modo pronunciato facendo bella mostra di sé racchiudendo gli ottimi ingredienti. Il menù delle pizze è abbastanza ampio, oltre alle declinazioni della classica margherita – con bufala, provala o fiordilatte che consigliamo di provare – è possibile scegliere anche varianti più golose e creative. Le ampie sale areate ed il grazioso giardino esterno permettono di cenare ben distanziati e in sicurezza.
At this establishment you can enjoy a modern Neapolitan pizza. It is made with the indirect dough method and high hydration. It is left to mature for up to 72 hours. During baking, the light and bubbly crust grows in a pronounced way as if to 'frame' the excellent ingredients, making it a very enticing-looking pizza. The selection of pizzas is quite extensive. In addition to the variations of the classic margherita - with buffalo-milk mozzarella, provola cheese, or fiordilatte (which we recommend), you can also choose from more distinctive and creative variants. The large, spacious dining rooms and the lovely outdoor garden allow you to enjoy your pizza while ensuring proper distancing.